Axel Smith

Axel Smith

Sjakkspiller i Kristiansund

«Sjakkets Mekka»

Sommerreiser

TurneringOpprettet av Axel 2012-07-06 02:11
Imorgen starter Svenske Mesterskapen i Falun. Sist jeg spilte Eliteklassen var i 2008, da jeg kom på åttende plass. Siden da har jeg sett fram imot å spille igjen, kanskje litt for mye.

Emanuel, Hans og Nils ganske klare favoritter, men jeg har slått dem alle sammen før ...

Bruker vi dale-hester som springere i Falun?

Etter SM blir det ferie på Öland og Gotland, før JVM i Aten. Jeg er sekundant til Nils, men kunne godt ha spilt selv - når vi spilte fotball i Hamar igår trodde de andre at jeg var 16 år - .de bommet bare med 10 år ... Jeg var faktisk med i JVM i Yerevan 2006, og lå blant de aller siste før jeg fikk en poeng på frirunde mot slutten av turneringen.

I 2008 hadde jeg et slagord skrevet på kjøleskapet med magnetbokstaver: "MOT LANDSLAGET". Nå er jeg tatt ut til det svenske laget i OL i Istanbul! Det kommer til å bli en helt fantastisk opplevelse. Laget består til 60 % av Kristiansundere - Tiger takket nei.

Til sist blir det sannsynligvis en åpen GM-turnering i Skovbo, men ikke sikkert, og jeg vet derfor ikke når jeg kommer tilbake til byen.

Når jeg var nødt til å gå på bussen hadde jeg lest 97 % av de 3500 sidene i Min Kamp. Dårlig timing, så tilbake må jeg :) En enda bedre grunn er nok at jeg har hatt et utrolig trivelig år i Kristiansund!

Jeg kommer ikke å skrive om turneringene her på bloggen, men kjenner jeg Tore riktig, legger han sikkert inn en del lenker til det som skrives andre sted.

Vi-skogen har nå fått 64 trær, og har forhåpentligvis plantet dem som et sjakkbrett.

God sommer!


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av aage 2012-07-15 14:49

Du slo tårnet på d8 i stedet, vi snakker om 31.trekket...Ser ikke helt hvordan du vinner bonde nå...komplisert ... og 4 minutter kvar mot ca 40 minutter og 9 trekk igjen til 40...spennande.

Tror Nils vinner og det skal mye til om Emanuel greier mer enn remis, sannsynligvis taper Emanuell selv om han står fra krise til bare svært dårlig.

Opprettet av aage 2012-07-15 14:45

Akkurat nå ser jeg på ditt parti i siste runde og jeg lurer på om Tb7 fulgt opp av Tc7 kan være smart??!

Greit med trippel KSK i svensk mesterskap, men vil helst at du skal være øverst.