Axel Smith

Axel Smith

Sjakkspiller i Kristiansund

«Sjakkets Mekka»

Sommerreiser

TurneringOpprettet av Axel 2012-07-06 02:11
Imorgen starter Svenske Mesterskapen i Falun. Sist jeg spilte Eliteklassen var i 2008, da jeg kom på åttende plass. Siden da har jeg sett fram imot å spille igjen, kanskje litt for mye.

Emanuel, Hans og Nils ganske klare favoritter, men jeg har slått dem alle sammen før ...

Bruker vi dale-hester som springere i Falun?

Etter SM blir det ferie på Öland og Gotland, før JVM i Aten. Jeg er sekundant til Nils, men kunne godt ha spilt selv - når vi spilte fotball i Hamar igår trodde de andre at jeg var 16 år - .de bommet bare med 10 år ... Jeg var faktisk med i JVM i Yerevan 2006, og lå blant de aller siste før jeg fikk en poeng på frirunde mot slutten av turneringen.

I 2008 hadde jeg et slagord skrevet på kjøleskapet med magnetbokstaver: "MOT LANDSLAGET". Nå er jeg tatt ut til det svenske laget i OL i Istanbul! Det kommer til å bli en helt fantastisk opplevelse. Laget består til 60 % av Kristiansundere - Tiger takket nei.

Til sist blir det sannsynligvis en åpen GM-turnering i Skovbo, men ikke sikkert, og jeg vet derfor ikke når jeg kommer tilbake til byen.

Når jeg var nødt til å gå på bussen hadde jeg lest 97 % av de 3500 sidene i Min Kamp. Dårlig timing, så tilbake må jeg :) En enda bedre grunn er nok at jeg har hatt et utrolig trivelig år i Kristiansund!

Jeg kommer ikke å skrive om turneringene her på bloggen, men kjenner jeg Tore riktig, legger han sikkert inn en del lenker til det som skrives andre sted.

Vi-skogen har nå fått 64 trær, og har forhåpentligvis plantet dem som et sjakkbrett.

God sommer!