Axel Smith

Axel Smith

Sjakkspiller i Kristiansund

«Sjakkets Mekka»

Kretssamling

TreningOpprettet av Axel 2012-03-04 17:06

I helga har det vært kretssamling for spillere fra Møre og Romsdal. Etter et par forfall ble det 22 sjakkgira elever inndelt i fire grupper:
- Flammene - Å komme fra asken til ilden
-
Brannbilene - Å leike med ilden
- Brannslukkerne - Ikke tenn den ild du ikke kan slukke
- Røykdykkerne - Ingen røyk uten ild

Grunnen til branntemaet var at det var overnatting på brannstasjonen, midt blant alle brannbilene. Det var også omvisning av Norges beste brannmuseum - eget utsagn - og grilling.

Christian viser stolt opp den gamle brannhua.
Nå har vi endelig fått svar: brannsjef Egil målte varmen på mange av oss, og dere kan selve gjette hvis den varmeste var mannen med boblejakken.

The Attackers har peptalk før den siste matchen i fotballturneringen. Med så god teambygging er det kanskje ikke overraskende at dem vant. Matchen mot trenerne sluttet kjedelig nok 0-0.
Quiz om verdensmesterne. Thomas ser opp fra Syver mens de andre tenker på hvis Lasker tok motstanderens konge og stoppet den i lommen etter hver seier?

Fremfor alt ble det imidlertid mye sjakktrening, som man kan se i timeplanen:

Planlegging, sluttspill, taktiske tema og dronninggambit var noen av temaene. Vi trenere er veldig fornøyde med helga og håper også at alle elevene er det, slik at vi kan få til det her igjen. Takk for en hyggelig helg!