Blogg Kristiansund-Tromsø

Blogg Kristiansund-Tromsø

Kvalifiseringskamp til Eliteserien 2009-2010

Lørdag 28. mars kl. 1400 spiller Kristiansund og Tromsø kvalifiseringskamp om opprykk til Eliteserien neste sesong.
Matchen spilles over 6 bord på Haraldsheimen i Oslo. Kristiansund har hvit på første bord og deretter annenhver farge nedover bordene.

Veien til kvalifiseringskamp

SeriesjakkPosted by ksk.no 27 Mar, 2009 09:31
Kristiansund Sjakklubb vant 1. divisjon Møre og Romsdal i Midtnorgeserien. Etter en match mot vinneren av 1. divisjon Trøndelag der Kristiansund slo Verdal 5-0, ble det klart at Kristiansund var Midtnorges representant i kvalifiseringskampene om opprykk til Eliteserien.

Tromsø vant KM for lag i Troms og kvalifiserte seg derifra til Nordnorsk mesterskap for lag, som de vant foran Narvik.

Reglene for hvem som møter hvem av representantene fra de fire landsdelene, er litt kompliserte, men pga. at Nordnorges representant i fjor møtte Østlandet, kunne ikke de møtes i år, og det ble Midtnorge mot Nordnorge i år.

Begge landsdelene har et lag i Eliteserien denne sesongen. Team Bjørnsen fra Nord-Norge og Tromsø og Trondheim Sjakkforening fra Midtnorge. Når det gjenstår tre kamper som spilles denne helgen, ligger de to lagene på de to siste plassene og står i fare for å rykke ned. Trondheim har, på papiret, lettere motstand igjen enn det Team Bjørnsen har de siste tre kampene.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ksk.no 28 Mar, 2009 12:08

Kristiansundslaget er nå ferdig med siste briefing før matchen begynner, og er nå på vei til spillelokalet. Halve laget kjører bil, mens de andre tar t-banen. Så da er vi snart i gang.smiley Tore

Posted by HRA 27 Mar, 2009 10:09

Lykke til!

Posted by Tore Kristiansen 27 Mar, 2009 09:35

Kristiansund reiser nedover til Oslo i dag for å være godt forberedt til matchen. Det er meldt sne på Østlandet så vi har ikke tatt sjansen på å dra på lørdag, selv om matchen først starter kl. 1400.