Blogg Kristiansund-Tromsø

Blogg Kristiansund-Tromsø

Kvalifiseringskamp til Eliteserien 2009-2010

Lørdag 28. mars kl. 1400 spiller Kristiansund og Tromsø kvalifiseringskamp om opprykk til Eliteserien neste sesong.
Matchen spilles over 6 bord på Haraldsheimen i Oslo. Kristiansund har hvit på første bord og deretter annenhver farge nedover bordene.

Matchen Kristiansund-Tromsø

SeriesjakkPosted by ksk.no 28 Mar, 2009 12:06
Om to timer begynner matchen. Det er ei lenke på høyreside som heter "Til partiene" og der får du se de trekkene som vi har lagt inn i partiene.
Det er Tore Kristiansen som har hovedansvaret for overføringa, men kommer til å få hjelp fra flere.
Dessverre har jeg ikke fått til at sida med partiene blir oppdatert automatisk, så det må du gjøre sjøl. Jeg kommer til å skrive hver gang i kommentaren i dette innlegget, når jeg har oppdatert partiene. Jeg håper at det skjer minst hvert 10. minutt.

Det er fritt fram for alle sjakkinteresserte å kommentere partiene. Du trenger ikke logge deg inn eller registrere deg.

Veien til kvalifiseringskamp

SeriesjakkPosted by ksk.no 27 Mar, 2009 09:31
Kristiansund Sjakklubb vant 1. divisjon Møre og Romsdal i Midtnorgeserien. Etter en match mot vinneren av 1. divisjon Trøndelag der Kristiansund slo Verdal 5-0, ble det klart at Kristiansund var Midtnorges representant i kvalifiseringskampene om opprykk til Eliteserien.

Tromsø vant KM for lag i Troms og kvalifiserte seg derifra til Nordnorsk mesterskap for lag, som de vant foran Narvik.

Reglene for hvem som møter hvem av representantene fra de fire landsdelene, er litt kompliserte, men pga. at Nordnorges representant i fjor møtte Østlandet, kunne ikke de møtes i år, og det ble Midtnorge mot Nordnorge i år.

Begge landsdelene har et lag i Eliteserien denne sesongen. Team Bjørnsen fra Nord-Norge og Tromsø og Trondheim Sjakkforening fra Midtnorge. Når det gjenstår tre kamper som spilles denne helgen, ligger de to lagene på de to siste plassene og står i fare for å rykke ned. Trondheim har, på papiret, lettere motstand igjen enn det Team Bjørnsen har de siste tre kampene.