Eliteserieblogg

Eliteserieblogg

Eliteserien

Dette er en blogg i forbindelse med Kristiansunds deltakelse i Eliteserien.

PSYKOLOGI

2011 KvalifiseringPosted by Aage G. Sivertsen Sun, April 03, 2011 12:40:07

NILS kommer rett fra EM med 6,5 av 11 i en supersterk turnering. Her fikk han to remiser med sort og ingen seire, men da jeg hentet ham på Gardemoen i morges. så fortalte han meg at motstanderen i dag vanligvis gir mulighet for å spille kongeindisk. Det er det som nå skjer og istedenfor å möte en rating på rundT 2600 spiller, NILS en ung gutt som dog har mye mindre i rating. ca 2200+ husker jeg ikke feil. Et psykologisk og styrkemessig overtak må man si

AXEL har värt litt rusten i det siste, men er forberedt på Caro Kan og spiller nå det mot Myrvold, som også har ca 300 ratingpoeng mindre.

EDWIN preppet i går på Ninmzo -Indisk og spiller d mot et stort talent i Even Thingstad. Edwin er ihvertfall i sugen på revansj da han tapte mot Thingstad i fjorårets Grand PRIX í KR. Thingstad har ca 2150

BREDE spiller mye sjakk for tiden og ser ut til å vinne selv dårlige stillinger, men nå möter han bedre motstand enn mot Trondheimstudentene og Kvamme er visttnok meget underratet i fölge pappa til Thingstadbrödrene som jeg prater med her. Brede möter aksellerert drage, så her blir det action!

ANDERS möter lillebror Anders Thingstad, et annet stort talent. Her er det ganske jevnt ratingmessig. Vår Anders spiller sin semislav og vi får si han er på hjemmebane i åpningsvalg.

ÖYVIND Lundeby spiller mot en tidligere NRK kollega av meg, Arnbjörn Dyrdal. En god 1900-2000 spiller som vår mann bör vinne over. d4.

AXEL har preppet alle guttene på en motstander som vi kjente på forhånd da alle som spiller på Hönefoss vanligvis pleier å spille. Her skal vi ihvertfall ikke klage over dårlige forberedelser. Men forbered dere på en lang söndag.