BN Bank Blitz Kristiansund

BN Bank Blitz Kristiansund

BN Bank Blitz Kristiansund 2010

Dette er en blogg for den regionale kvalifiseringa i Kristiansund i BN Bank Blitz 2010.

Alle er velkomne til å legge inn kommentarer.

Rett før

Turneringa i KristiansundOpprettet av Roger fr., november 12, 2010 21:20:29

Rett før det braker løs
Nå er det kun timer igjen til sjakksportens formell 1 braker løs. Det er gledelig at hele 26 spillere er påmeldt BN Bank blitz. Spesielt gledelig er det at hele 7 spillere kommer fra Aalesund for å konkurrere om hvem som har den raskeste og skarpeste hjernen når det gjelder å flytte sjakkbrikker. Det er også gledelig og konstantere at så mange unge sjakkspillere har meldt seg på årets turnering og at det gror godt i kretsen. Spesielt Kristiansund og Aalesund har opplevd en vekst og er de største klubbene i kretsen. Dette understrekes ved at begge klubbene stiller med tre lag i seriesjakken

Flotte spilleforhold
Fredag hadde vi inspeksjon av lokalet og satte opp bord og stoler. Det er god plass og gode lysforhold. Publikum vil komme tett innpå toppbordene og dermed skape en ekstra blest rundt arrangementet. Det krever litt ekstra press å sitte på toppbordene.

Oppmøte
Som nevnt tidligere er siste oppmøte senest klokken 10.30. Turneringen starter klokken 11 og vi regner med å være ferdig rundt klokken 14.

Flott hjemmeside
Carl Petter Kirkebø i arbeidskomiteen som har ansvaret for å arrangere BN Bank blitz 2010 var full av lovord om Kristiansund Sjakklubb sin hjemmeside. Kirkebø mente at vi hadde den desidert flotteste siden ang helgens arrangement. Vi har lagt lista høyt, så gjenstår det bare å gjennomføre et pliktfritt arrangement.

Treningssamling
Rett etter at BN Bank blitz er ferdig, så flytter de unge sjakkspillerne seg til klubblokalet i Hauggata 7 hvor det arrangeres en treningssamling for barn og ungdom. Det er gledelig at tre unge talenter fra Alesund skal delta. De unge spillerne fra Kristiansund har sett fram til å måle krefter mot spillerne fra Ålesund. Jeg vil rette en stor takk til familien Hauknes og Dahl Jenssen som har innlosjert de unge sunnmøringene. Jeg vil også benytte anledningen til å rette en stor takk til ildsjel Tore Kristiansen som arrangerer samlingen. Det spilles fire runder Monrad med lang betenkningstid. Alle spillerne som deltar vil få en flott gave som minne fra Kristiansund. Deltakerne vil også få en enkel servering
Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.