BN Bank Blitz Kristiansund

BN Bank Blitz Kristiansund

BN Bank Blitz Kristiansund 2010

Dette er en blogg for den regionale kvalifiseringa i Kristiansund i BN Bank Blitz 2010.

Alle er velkomne til å legge inn kommentarer.

Oppmøte senest kl 10.30

Turneringa i KristiansundOpprettet av Roger to., november 11, 2010 20:59:25

Oppmøte
Husk siste oppmøte er lørdag klokken 10.30. Vi skal spille i 2 etg rett utenfor H&M. Vi håper på å bli rundt 30 deltakere og pr torsdagskveld 23 spillere påmeldt. Oppfordrer alle som har mulighet til å delta om å melde seg på turneringen innen tidsfristen fredag kl 22, Du kan også melde deg på helt fram til siste frist for oppmøte, men da øker startkontingenten med 50%

Unge talenter
Det er gledelig at Hugo Tam og at Thomas Santi Jonsen som begge kun er 7 år deltar i sin første sjakkturnering. Begge spiller mye sjakk på Dahle barneskole, hjem og er medlem i sjakklubben. De har hatt stor framgang i høst og skal du bli god i sjakk, så er det fordel å begynne tidligst mulig.

Følg oss live
Vi kommer til å legge ut resultater fortløpende samt blogge fra turneringen. Dette er sjakksportens formel 1 og det vil garantert bli full fart fra første trekk. Dette er en flott måte og markedsføre sjakken på og vi oppfordrer alle sjakkinteresserte til å ta turen innom Amfi Storkaia Brygge lørdag. Kjøpesenteret fyller fem år og det er mange aktiviteter på senteret.

Sjakklig hilsen
Roger