NM for ungdom 2015

NM for ungdom 2015

.

Her følger vi deltakerne fra Kristiansund i NM for ungdom i Bergen 13.-15. november 2015.

5. RUNDE LØRDAG KL. 17.30

RunderOpprettet av Arild lø., november 14, 2015 17:57:35
Kirill Fedchuk, Tromsø (1547) - Mads Wollan Myhre (1468) 0-1
(Henrik og Petter spiller sin femterunde søndag morgen)

Mads møtte Kirill mange ganger i bordtennis i Politiken i sommer, men det er første gangen de møttes i langsjakk. Kirill er en tålmodig, posisjonell spiller som gjerne spiller engelsk med hvit, og det gjør han nå også, til tross for at Mads har mye lengre erfaring med åpningen. Det har blitt en åpen stilling, og det er nok fordel Kirill, som tilhører en klubb som legger mye vekt på ferdigheter i sluttspill.

Ellers er det verdt å merke seg at Mathias Unneland fra Aalesunds har 3 av 4 i klasse F. Ifølge faren sto han offiser over i det ene partiet han har tapt, men spilte seg bort da han skulle avgjøre. Nå møter han Kasper fra Trondheim, og det kan gå veien. I så fall kjemper Mathias om pallen i morgen.

Kl. 1909: Mads vant. Kirill ga opp etter 29 trekk. Da fikk Mads inn den ultimate taktikken - enten matt eller vinne dronning. Dermed har Mads 4 av 5 foran søndagen.

Mathias er også ferdig, uten at jeg foreløpig vet hvordan det har gått. Oppsettet i nest siste runde får vi komme tilbake til. Nå trenger vi middag!