NM for klubblag 2015

NM for klubblag 2015

.

Vi følger laget til Kristiansund i NM for klubblag i Haugesund 12.-14. juni 2015

Fredagslunsj

Reise og oppholdOpprettet av Tore fr., juni 12, 2015 14:24:12
Fredagslunsjen skulle i følge en av spillerne inntas på Burger King! Han hadde allerede i går kveld sjekket at Burger King fantes i byen, og det lå på kjøpesenteret rett ved hotellet.
Med spilleren i spissen gikk vi oppover til kjøpesenteret i halv tolv-tida. Der var det Big Bite og Wayne's Coffee, men ingen Burger King.
Reiselederen spurte noen lokale ungdommer om det fantes en Burger King der, men det benektet de. Bare en McDonalds i Haugesund, og den ligger på det andre kjøpesenteret. For å komme dit måtte vi ta buss, hvis vi ville.

Det orket vi ikke og gikk ut i sola. Det var junkfood som var målet. I gågata måtte vi vel finne noe, og vi spaserte gjennom den. Noen vanlige kafeer og bakerier var alt vi fant, og det var ikke så interessant. Reiselederen spurte om baguette, brus og soft-is var bra nok junkfood, men det var det ikke. Det måtte være varmmat.
Heldigivis oppdaget vi pizzarestauranten Dolly Dimple's på et hjørne. Vi strenet raskt bort dit. Men den var stengt. Når åpnet den? Jo, klokka 1200. Hva var klokka nå? 1157.
Altså ventet vi utafor, selv om det så litt stengt ut. Alle stolene sto oppe på bordene, og det var ingen inne i lokalet.
Kirkeklokka i nærheten slo sine 12 slag, klokkespillet spilte, men ingen åpnet pizzarestauranten. Og fremdeles sto alle stolene oppå bordene. Reiselederen vandret litt bortover resten av gågata og fant en annen åpen pizzarestaurant av det lokale slaget. Der satt det til og med folk inne og spiste!
Tilbake igjen for å varsle spillerne som fremdeles satt utafor Dolly Dimple's og ventet. Kvart over tolv fant vi ut at de nok ikke ville åpne for oss, så vi strente bortover til den lokale restauranten.
Der ble vi servert med pizza og brus, og endelig fikk vi i oss junkfooden...

Etterpå var det og raide et supermarked for styrkende drikker til de seks sjakkpartiene i helga. Brus med mye sukker og koffeinstyrkende leskedrikker er et must for unge sjakkspillere. Dessverre.  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Tore fr., juni 12, 2015 15:27:22

Ja, den gjorde da det. Det var heldigvis ikke tjukk, amerikansk pizzabunn, men tynn slik italienerne lager den.

Opprettet av Vibeke fr., juni 12, 2015 14:40:14

Hehe, håper maten smakte fortreffelig da. Dere jobbet bra for å få tak i den;)