2014 NM Trondheim

2014 NM Trondheim

.

Her følger vi med på hvordan det går med deltakerne fra Kristiansund i Norgesmesterskapet i sjakk i Trondheim lørdag 12 juli - søndag 20. juli 2014

Det er fritt fram for alle til å kommentere og også komme med spørsmål.

Jarlenfolket

AnnetPosted by Tore 12 Jul, 2014 09:29:38
Vi åtte som bor på Pensjonat Jarlen i Kongens gate kom oss nå hit fredag kveld.
Etter at hurtigbåten kom til Brattøra, gikk vi først til spillestedet og leverte fra oss materiellet som arrangøren skal låne, registrerte oss, så på lokalet før vi, minus Espen og Morten, gikk til hotellet.

På hurtigbåtkaia sto Ole Jakob Hegelund, en av Vegards kamerater, og møtte oss. Han hjalp oss til spillestedet. Hjalp også å bære!

Nå gikk vi ikke den korteste veien, men i rette linjer, og det ble varmt da vi dro og slepte på bagasjen. Pensjonatet ligger i et rolig strøk. Bortenfor ligger Trondhjem torg, restauranten Egon ligger nærmere, og vi har to pizzasteder i nærheten. Et på hver side. Bunnprisbutikken ligger 50 meter unna, og en større Remabutikk 200 meter unna.

Rommene mangler skrivebord, og ingen av dem er særlig store, men det er oppusset for et par år siden, så det er rent og fint. Alle rommene har minikjøkken, så vi ordner oss sjøl. De på trippelrommet, Espen, Magnus og Petter, har sin egen husholdning, mens vi andre fem har felles. Rommet til Iver og Henrik har da blitt utnevnt til felles spiserom.

De fire rommene er på hver etasje. Tore bor i førsteetasjen, Iver og Henrik i andre, Vegard og Morten i tredje og Magnus, Petter og Espen i fjerde. Det er ikke heis så de i fjerde kommer til å få mosjon.
I går kveld bestilte de i fjerde pizza fra Peppes, og det fikk de levert på rommet, så da slapp de å gå ned trappene. Vi andre bestilte pizza fra naboen to hus unna, og vi satt i bakgården til pensjonatet. Det var mye svalere der enn på rommene.

Vi har også lokalisert en utendørs badeplass i nærheten, Sjøbadet. Det ligger ikke så langt fra Brattøra og spillestedet. Ole Jakob er medlem, så han kan guide oss.