2014 NM Trondheim

2014 NM Trondheim

.

Her følger vi med på hvordan det går med deltakerne fra Kristiansund i Norgesmesterskapet i sjakk i Trondheim lørdag 12 juli - søndag 20. juli 2014

Det er fritt fram for alle til å kommentere og også komme med spørsmål.

Varmt i Trondhjem

AnnetPosted by Tore 12 Jul, 2014 09:16:04
Det er varmt i Midt-Norge, og Trondhjem er intet unntak. Da vi kom i går, ble vi ganske svette av å dra bagasjen vår rundt halve Midtbyn. Men, dessverre, en dusj hjalp heller ikke. Det var varmt ute, seint på kvelden, så svetten kom igjen...

Spillelokalet er fantastisk! Det fikk vi som dro med hurtigbåten fredag kveld, høre før vi kom dit, for på hurtigbåtkaia traff vi på Anders og Trine. Anders Olsen skal dessverre ikke spille, men han skal være i Trondhjem denne helga og kommer tilbake neste helg og spiller lynsjakk.
Alle spiller i en stor sal, og det er god plass rundt bordene. Dette er en diger kongressal på et hotell. Kanskje vrimlearealet utenfor er litt lite. Det er store sofaer til å slappe av i. Som vanlig kommer nok Kristiansundsleiren til å okkupere et bord der vi sitter hele uka. I spillelokalet var det ikke varmt, så ventilasjonen er god, og det er det viktigste i ei turnering når det er varmt ute. Vi husker med gru tilbake på Njårdhallen i Oslo i 2011.

Trond Harald og Eirik traff vi på i analyserommet fredag der de satt og spilte lynsjakk. De skulle ikke være med på velkomstlynsjakken, for Trond Harald fikk ikke lov av kjæresten. Fredagskvelden var nok siste sjanse for henne til litt alenetid uten at sjakken tar overhånd. Smart jente dette som har skjønt det!

Alle fikk registrert seg i de rette klassene fredag kveld, og så er det unnagjort. De som mangler nå er Sverre og sønnene, og Mads og Arild. Sistnevnte kjører oppover til Trondhjem i dag.

Espen og Morten spilte en velkomstlyn i går kveld. Det var bare 9 spillere med, så alle møtte alle. Det var et smart trekk av Morten, for han har ikke spilt mot andre utenbys før, og i går møtte han flere klasse 5-spillere, og han fikk se nivået. For å si det forsiktig; Morten ble ikke skremt. Espen og Morten var sånn middels fornøyd med selve turneringa.