NM hurtigsjakk 2013

NM hurtigsjakk 2013

Det åpne NM i hurtigsjakk i Fredrikstad 5. og 6. januar

Dette er en blogg der vi følger med på deltakerne fra Kristiansund i Det åpne NM i hurtigsjakk. Det spilles på Rica City Hotell i Fredrikstad lørdag 5. og søndag 6. januar.
Det er seks runder på lørdag og fire runder på søndag.

Dennebloggen er åpen for alle til å legge inn kommentarer. Her kan slekt ogvenner følge sine og komme medoppmuntrende ord og også spørre om det som skjer. :)

Denne gangen kommer nesten alle til å spille, så vi oppdaterer ikke så ofte under rundenes gang med hva som skjer. Men spillerne får legge inn om hva som har skjedd med dem når de er ferdigspilt.

7. runde søndag kl 0930

RundenePosted by Arild Sun, January 06, 2013 09:31:11

Brede - IM Atle Grønn (2348)

Lars Oskar Hauge (2137) - Edwin

Lars Bråstein (1886) - Henrik

Einar Hamre (1680) - Tore

Nils Henrik Nilsen (1389) - Vegard

August K Kløfsrud (741) - Jon Oddvar

Emil - Magnus

Mads W. Myhre - William S. Olsen (785)

Da er vi på plass. Som man ser av partilisten er vi i det minste sikret ett poeng. Vi ligger noen poeng bak 50%-snitt etter første dag. Denne runden er det mye spill med svart, og med et mulig unntak for Vegard har alle fått god motstand.

Kl. 09.41. Alle ser ut til å ha kommet godt ut, med unntak av Mads som er løper under. Henrik har byttet av dronning.

Kl 09.45: Mads har tapt - etter over 20 trekk og med 23 minutter igjen på klokka. Han mistet løperen i en posisjon der han ville gått matt uansett.

Kl 1004: Edwin tapte. Tore er løper over og bør vinne. Jon Oddvar står godt. Vegard er bonde under og har ikke all verdens tid igjen, men kan avgjøre til egen fordel ennå. For de andre er det temmelig uavklart.

Kl. 1022: Brede har vunnet. Tore tapte etter at han mistet det materielle forspranget. Emil slo Magnus i det klubbinterne oppgjøret. Han fikk inn en sjakk der Magnus måtte ofre dronningen, og da ga han opp. Jon Oddvar tapte etter å ha blitt tvunget over på defensiven i midtspillet. Vegard vinner nå, etter å ha ligget kvalitet under lenge. Henrik står helt jevnt.

Kl 1033: Henrik tapte. Under angrep av tårn og to løpere gikk han tom for tid.

Kl. 1041: Rettelse. Det var Edwin som ga opp, ikke Hauge. Mellom våre to runder ved bordene bukket han en offiser vi overså. Dermed ble det tre av ni poeng denne runden.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.