NM hurtigsjakk 2013

NM hurtigsjakk 2013

Det åpne NM i hurtigsjakk i Fredrikstad 5. og 6. januar

Dette er en blogg der vi følger med på deltakerne fra Kristiansund i Det åpne NM i hurtigsjakk. Det spilles på Rica City Hotell i Fredrikstad lørdag 5. og søndag 6. januar.
Det er seks runder på lørdag og fire runder på søndag.

Dennebloggen er åpen for alle til å legge inn kommentarer. Her kan slekt ogvenner følge sine og komme medoppmuntrende ord og også spørre om det som skjer. :)

Denne gangen kommer nesten alle til å spille, så vi oppdaterer ikke så ofte under rundenes gang med hva som skjer. Men spillerne får legge inn om hva som har skjedd med dem når de er ferdigspilt.

1. runde lørdag kl. 1100

RundenePosted by Tore Sat, January 05, 2013 10:33:12
1. runde starter lørdag klokka 11.
Det spilles i tre grupper.
A-gruppa med rating over 1750. Der har vi med Brede Kvisvik, Edwin David og Henrik Øie Løbersli.

B-gruppa med rating 1250-1750 har med Vegard Simensen som en av favorittene. Tore Kristiansen spiller også i gruppa.

C-gruppa med rating under 1250 spiller Magnus Dahl Jenssen, Emil Andre Olsen, Jon Oddvar Rambjør og Mads Wollan Myhre.

Kl. 11:00: Henrik vant på walkover.

Kl. 11:43: Magnus vant etter en knusende stilling. :D

Kl. 11:56: Jon Oddvar vant etter motstanderen bukket tidlig i spillet. Han byttet av brikker og økte ledelsen sin med noen bonder. Motstanderen prøvde å jevne ut ledelsen hans men fikk det ikke til etter hun mistet en offiser i åpningen/midtspillet. Kolon stor d.

Kl: 12:00: Tore vant. Mads tapte etter et langt spill. Emil tapte. Motstanderen var god. Denne runden er seedet. Vegard står godt, tror vi. Vegard vant. Vegard brukte tida si. Han hadde minuttet igjen, mens motstanderen hadde 18 minutter igjen på klokka.
Og Brede og Edwin står godt. Brede har bønder over mot Frode Merkesvik, og Edwin har kvalitet over.
Kl. 1216: Det ble remis på Edwin. Han sto i løpersluttspill men fikk tatt den ene av motstanderens to bønder og sikret remis. Henrik hadde walk over i denne runden som den lavest ratede av alle i gruppe A. Og det betød at Henrik ledet NM i hurtigsjakk!