NM for ungdom 2012

NM for ungdom 2012

.

Dette er en blogg der vi følger med på deltakerne fra Kristiansund i NM for Ungdom 2012 i Kristiansand på 16. - 18. november 2012.

Denne bloggen er åpen for alle til å legge inn kommentarer. Her kan slekt og venner følge sine under NM for ungdom 2012 og komme med oppmuntrende ord og også spørre om det som skjer. :)

2. runde fredag kl. 1930

RundeneOpprettet av Tore fr., november 16, 2012 19:38:07
Gruppe F
Jens Christian Opdahl, Bergens (724) - Mads Wollan Myhre (635) 0-1
Vi er så frekke at vi utroper Mads til en liten favoritt!

Gruppe C
Magnus Dahl Jenssen (1019) - Emilie Tårnes, Tromsø (-) 1-0
Emil Andre Olsen (831) - Vegard Engan-Larsen, Moss (572) 1-0
Benjamin Freitag, Kristiansand (-) - Iver Halse (1071) 0-1
Her kan vi også få tre vinst. I utgangspunktet i hvert fall. Vi er usikre på motstanderen til Magnus, siden hun ikke står med rating, men vant sitt første parti.

Gruppe B

Henrik Øie Løbersli (1607) - Belal Abu Shawish, (-) 1-0
Øyvind Hoem Vaseng (1609) - Martin Nilsen, Stavanger (1651) 0-1
Henrik og Øyvind bytter motstandere fra første runde. Henrik vinner i hvert fall. Øyvind får det litt verre, men vil nok spille Systemet.

Det var en stor feil i første runde, i hvert fall i gruppe B. De satte opp runden etter FIDErating og ikke etter norsk rating. Det betød at Henrik møtte en spiller som var like god som han sjøl, og det til tross for at første runde er seedet.

Oppdatert kl. 1948:
Magnus leder med offiser, og det samme gjør Iver!

Oppdatert kl. 1955:
Magnus har vunnet! Motstanderen hans vant ikke i første runde, men hadde walk over. Henrik vinner nå. Øyvind har fått spilt Systemet sitt, og står godt. Motstanderen hans har stilt seg opp på samme måten som Vegard Simensen gjorde i partiet mot Øyvind i høstmesterskapet. Vi får håpe at Øyvind husker analysene fra partiet mot Vegard.
Emil fikk ikke spilt Nordisk slik som han hadde tenkt. Han møtte siciliansk, men det skremmer ikke Emil fra å gå til angrep. Dronninga er opp på kongefløyen allerede og gjør det vanskelig for motstanderen!
Mads har ei litt vanskelig stilling nå. Det er likt materielt, men motstanderen har plassert sine offiserer bedre.
Iver står godt.

Oppdatert kl. 2007:
Iver står selvsagt godt, for han har jo offiser over. Mads har tårn for springer, og står best. Emil har løper for to bønder, men Emil kan i tillegg nå vinne en hel offiser. Henrik vinner ja. Øyvind har latt motstanderen, Martin Nilsen fra Stavanger, få sentrum. Jeg tror det var en feilberegning av Øyvind, for han ristet litt på hodet da jeg gikk forbi.

Oppdatert kl. 2022:
Emil har vunnet!
Iver står fremdeles offiser over og vinner. Henrik har et tårnsluttspill der han vinner. Han har to bønder mer enn motstanderen og begge har tårn hver.
Mads har tårn over og vinner enkelt nå.
Øyvind har samme stillinga som i stad. De har bare gjort et trekk eller to siden sist, og Øyvind står littegrann i underkant. Men Øyvind har fått fianchettert også dronningløperen sin.

Oppdatert kl. 2037:
Henrik har vunnet! Og Henrik mener at Øyvind står likt nå!

Oppdatert kl. 2051:
Mads har vunnet. Det var et flott parti av Mads.
Iver har vunnet!
Øyvind står littegrann trangt, for motstanderen har en terrengfordel, men det er helt åpent.

Oppdatert kl. 2106:
Øyvind står likt ja, slik som Henrik sa i sted. Eller kanskje ørlite grann bedre. Begge har lik tid, 16 og 17 minutter igjen til 40 trekk. Etter 40 trekk får begge to en ny halv time på resten av partiet. Dette partiet kan nok trekke i langdrag.

Oppdatert kl. 2130:
Det ble tidsnød for Øyvind i partiet mot Martin Nilsen. Dvs. begge hadde tidsnød. De hadde 4-5 minutter igjen hver når det var igjen minst 15 trekk. Og da ble det ikke tid til å tenke. Øyvind sto godt, så det ut som, men så begynte Martin å presse på kongestillinga hans, og da raknet stillinga til Øyvind til slutt. Øyvind tapte.

  • Kommentarer(0)//2012nmungdom.ksk.no/#post6