KM for lag 2012

KM for lag 2012

-

Dette er en blogg som handler om Kretsmesterskapet for lag i Møre og Romsdal 2012.
Det spilles på Clarion Collection Hotel Bryggen i Ålesund fredag 10. - søndag 12. februar.

Runde 3

RunderPosted by Tore Sat, February 11, 2012 20:08:57
Runde 3 er ferdigspilt.

Andrelaget til Kristiansund (kadettlaget) spilte uavgjort, 2-2, mot førstelaget til Aalesunds! smiley
Henrik slo Roar Nakken og Vegard Viken Kallset slo Helge Storeide!
Øyvind tapte mot Rafael Gonzalez og Iver mot Per-Christian Stenvaag.

Kjempebra spilt av Henrik og Vegard som tidlig fikk opp gode stillinger. Iver spilte også bra veldig lenge. Også Øyvind hadde et godt spill, men mistet kvalitet og tapte til slutt.

Førstelaget til Kristiansund vant så vidt over vårt tredjelag.
Ellinor slo Vegard Simensen på førstebordet etter nesten 4 timers spill. Ellinor fikk en bonde og den ble til slutt avgjørende.
Tore og Audun spilte Benoni som de hadde snakket om hele uka. Det er Auduns nye favorittåpning. Tore gikk feil og bukket nesten partiet, men fikk til motspill, men det endte i remis.
I denne turneringa har ikke spillerne fra Kristiansund lov til å tilby eller motta remistilbud. I følge Axel skal vi spille helt til krampa tar oss, for da lærer vi mer. Audun og Tore torde ikke annet enn å spille til det bare var to konger igjen.

Roger tapte for Bjørn N. Dybvik. Roger gikk matt. Bjørn kom inn i stillinga til Roger som ikke hadde rokert ennå, med to tårn og løper, og Roger forsøkte all verdens kunster for å unngå matt, men etter flere timers spill, måtte han kaste inn håndkleet.

Emil og Espen på fjerdebordet spilte et godt parti. De var først ferdig, men de spilte i 1 time og 10 minutter. Espen fikk et svært kjapt innføringskurs i åpninga Pirc rett før runden starta, men spilte littegrann feil. Men da ble det ikke Emils favorittåpning, Nordisk gambit, og begge to måtte spille sjakk og tenke mer på trekkene. Sånn fra sidelinja virket det lurt at de gjorde dette, for begge to satt og tenkte lenge på hvert trekk. Det var nok erfaringa til Emil som gjorde at han fant en matt som Espen ikke så.

Aalesunds 3 tok også et poeng fra Aalesunds 2. Erling Nybø (970) vant over Bengt Arne Jørgensen (1432), og det viser at Erling spiller godt for tida. De andre partiene vant andrelaget til Aalesunds.


Resultatlista etter tre runder
1. Kristiansund 1 leder med 6 lagpoeng og 9 individuelle poeng
2. Aalesunds 1 har 5 lagpoeng og 9 individuelle poeng
3. Aalesunds 2 har 3 lagpoeng og 6 individuelle poeng
4. Kristiansund 2 har 3 lagpoeng og 5,5 individuelle poeng
5. Kristiansund 3 har 1 lagpoeng og 4,5 individuelle poeng
6. Aalesunds 3 har 0 lagpoeng og 2 individuelle poeng


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by aage Sat, February 11, 2012 21:24:26

Sterkt av både Henrik og Vegard K. Antar at også Axel bidro m prepp her?!!Generasjonsskiftet er dermed i gang for alvor. Fremtiden ser lys ut.