NM for lag 2011

NM for lag 2011

.

Dette er en blogg der vi følger lagene fra Kristiansund i NM for klubblag 2011 på Fagernes 14. - 16. oktober.

Flott suite for guttene

Reise og overnattingPosted by Tore Sat, October 15, 2011 09:07:01
Vegard, Henrik og Øyvind deler et 3-sengsrom. Da vi ba om det fredag morgen, trodde vi at de fikk et dobbeltrom der det var ei ekstra seng, og at de fikk lite med plass.

Men, nei da! De har fått det største rommet på hotellet. Det er en minisuite der det står to dobbeltsenger ekstra. De har plass til eget kontor og egen sofaavdeling. Inne i ei alkove er det ei dobbeltseng. Henrik kom først til rommet og tok selvsagt den. Over den senga er det himling, så vi har funnet ut at Henrik ligger i ei himmelseng. I dag sover han lenge, han fikk fri fra morgenrunden, og vi håper at han ikke sover som prinsessen på erten...

De andre melder at de har fått sovet godt og er friske og opplagte til runden.

Alle kommet fram

Reise og overnattingPosted by Tore Fri, October 14, 2011 16:01:59
Alle er nå kommet fram til hotellet. De tre bilene som kom kjørende nordfra kom fram til hotellet i 3-tida. Ragnar og Kristian fra Hamar var da allerede her, og likedan de fra laget som kom fra Osloområdet.

Reisa for andrelaget

Reise og overnattingPosted by Tore Wed, October 12, 2011 20:56:18
Andrelaget reiser nedover til Fagernes med Aage og Tore. Ellinor og Henrik drar til Oppdal på torsdag med bussen sammen med Axel og blir med Aage nedover på fredag.

Robin, Vegard og Øyvind reiser med Tore fra Kristiansund kl. 830 fredag morgen, og de tar ferga fra Sølsnes kl. 10 og regner med å være framme på hotellet kl. 1430.

Spillestedet

Reise og overnattingPosted by Tore Wed, October 12, 2011 16:25:49
Spillestedet er Quality Resort & Hotel Fagernes, og det er et kjempeflott spillested. Sist vi var der, var i forbindelse med NM for ungdom i november i fjor.

Det er et stort og fint spillelokale, og det er også kjekt at hotellet er så stort at alle kan bo på hotellet.