KM barn og ungdom

KM barn og ungdom

.

Dette er en blogg der vi følger Kretsmesterskapet for barn og ungdom i Møre og Romsdal på Ivar Aasen-hytta på Emleimfjellet oppafor Blindheim utafor Ålesund. I 2012 er det helga fredag 28. september til søndag 30. september vi er på hytta.

Den samme bloggen brukte vi også i 2011, og du finner alle lister og runder fra i fjor her også.

Fjelltur

Reise og overnattingPosted by Tore Sat, September 29, 2012 16:43:06
Lørdag ettermiddag gikk vi en tur opp på fjellet ovafor hytta. Det var ikke alle som orket å gå helt opp men som snudde før de kom til toppen. Men resten gikk opp.

Det var kjekt å få frisk luft, og det var Roger som dro i gang turen. Helge og Erling Storeide var også med, mens Per-Christian spilte, Jan Erik passet hytte og Tore var turneringsleder for kadett-ungdomsgruppa som satt og spilte.

I motsetning til værmeldingene før helga var det sol og fint vær. Vi har flott utsikt over fjorden, og i fjellet er det høstfarger.

På veien opp til toppen skled Simon, og han vrikket foten. Det gjorde ondt, men han kunne stå på foten etter ei stund. Helge ledet de andre troppene opp på toppen, mens Roger hjalp Simon opp. For opp til toppen skulle han, selv om det gjorde skikkelig ondt. Han bet tennene sammen og greide det.

Nedturen ble nesten enda verre og Simon datt fire-fem ganger. Ei god stund etter de andre kom Simon også fram til hytta, der alle ventet og spurte hvordan det hadde gått. Etter en dusj var Simon klar til å spille igjen.

Det ble tur på kadettene også, for da de ble ferdige med sin runde, gikk de også etter, med unntak av de to eldste ungdommene som ville være igjen på hytta. Kadettene er noen skikkelige hardinger og Tore måtte ta i for å holde følge opp bakken. Målsetninga var at de skulle ta igjen dem som begynte å gå tre kvarter før. Det var selvsagt umulig, og vi traff dem selvsagt på veien ned ved en demning.

Alle (med unntak av to stykker) har dermed fått fin og god fjelluft i dag!