KM barn og ungdom

KM barn og ungdom

.

Dette er en blogg der vi følger Kretsmesterskapet for barn og ungdom i Møre og Romsdal på Ivar Aasen-hytta på Emleimfjellet oppafor Blindheim utafor Ålesund. I 2012 er det helga fredag 28. september til søndag 30. september vi er på hytta.

Den samme bloggen brukte vi også i 2011, og du finner alle lister og runder fra i fjor her også.

1. runde - Lilleputt-Miniputt-Mikroputt

RunderPosted by Tore Sat, September 29, 2012 09:51:56
1. runde
Anniken Sofie Skog - Emil Reite 0-1
Mads Wollan Myhre - Thomas Santi Johnsen 1-0
Benjamin Linge Hansen - Simon Krane 1/2-1/2
Stian Thomassen - Amandus Stolsmo 0-1
Jose Carlos Romero - Magnus Dahl Jenssen 0-1
Jonas Krane - Ulrich Toven 1-0
Olai G. Skogen - walk over 1-0

Betenkningstida er 30 minutter + 30 sekunder tillegg per trekk på hele partiet. Med så mye tid, kan partiene vare i flere timer.

Kl. 1026:
Amandus var den første som vant. Han slo Stian ganske kjapt. Det ble ikke skolematten, men tilnærmet. Roger skrev ned partiet, og både Amandus og Stian var med på analysene etterpå.
Jonas vant også over Ulrich. Han fikk tatt dronninga hans tidlig, og vant partiet. Begge spilte raskt, og da litt for raskt for Ulrich som tapte. De resterende partiene er mer jevne. Thomas spiller godt mot Mads og bruker mer tid enn Mads.
Jose har vunnet bonde fra Magnus, og Anniken har kommet seg greit ut mot Emil.
Benjamin spiller engelsk, og Simon kopierer stillinga hans. Det fungerer godt.

Kl. 1043:
Nå blir det snart ferdig her. Mads står offiser over mot Thomas, Emil har offiser mot Anniken, Magnus har offiser mot Jose og Benjamin har tårn mot Simon.

Mads har vunnet og det samme har Magnus gjort. Det er to partier igjen.

Kl. 1047:
Benjamin satte Simon patt! Benjamin hadde for mange brikker igjen, mens Simon bare hadde kongen og en bonde. Bonden kunne ikke flyttes, og da kongen heller ikke kunne flyttes uten at den kom i sjakk, ble det patt, og det ble poengdeling på begge to. Simons konge sto ikke i sjakk, og da Simon ikke kunne gjøre et lovlig trekk, ble det patt. Det var litt synd for en av storfavorittene, Benjamin. Men det er mange runder igjen, og Benjamin har tidligere år vist at han greier å slå tilbake.

Kl. 1110:
Emil vant over Anniken, og første runde er ferdig. Vi har også satt opp neste runde, og den starter ganske raskt. Vi vil foreslå for spillerne at de kan spille flere runder enn de oppsatte sju, hvis de vil det.