KM barn og ungdom

KM barn og ungdom

.

Dette er en blogg der vi følger Kretsmesterskapet for barn og ungdom i Møre og Romsdal på Ivar Aasen-hytta på Emleimfjellet oppafor Blindheim utafor Ålesund. I 2012 er det helga fredag 28. september til søndag 30. september vi er på hytta.

Den samme bloggen brukte vi også i 2011, og du finner alle lister og runder fra i fjor her også.

1. runde - kadett/ungdom

RunderPosted by Tore Sat, September 29, 2012 09:45:59
1. runde
Iver Halse - Per-Christian Stenvaag
Vegard Simensen - Jon Oddvar Rambjør 1-0
Henrik Øie Løbersli - Audun Hoem


Betenkningstida er 45 minutter + 30 sekunder tillegg per trekk på hele partiet. Det er så god betenkningstid at partiet kan vare i timer.

Siden både Martin og Erling fra Aalesunds måtte jobbe i dag (Martin hadde skaffet seg vikarer, men Martins vikar ble syk, og han må steppe inn, og Erling fikk ikke fri) så Per-Christian stepper inn i noen runder for å unngå at det blir walk over.

Vegard er nok storfavoritt mot Jon Oddvar. Partiet mellom Henrik og Audun blir interessant. Kanskje det blir Benoni? Iver mot Per-Christian blir også spennende. I KM for lag i februar slet jo Per-Christian mot Emil Andre, så selv om Per-Christian har 500 ratingpoeng mer, er ikke resultatet gitt på forhånd. Og Iver slo jo en spiller med 1400 i rating i NM i sommer.

Oppdatert kl. 1034: Per-Christian spiller skandinavisk mot Iver som har kommet greit ut. Jon Oddvar og Vegard spiller dronninggambit, og de er fremdeles i åpninga. Henrik spilte katalan og Audun svarte med benoni. Så da blir det vel katoni? :-)

Oppdatert kl. 1130: Jon Oddvar ga opp mot Vegard da han hadde tårn under.
Henrik presser Audun og Per-Christian står ørlite grann bedre mot Iver.