KM barn og ungdom

KM barn og ungdom

.

Dette er en blogg der vi følger Kretsmesterskapet for barn og ungdom i Møre og Romsdal på Ivar Aasen-hytta på Emleimfjellet oppafor Blindheim utafor Ålesund. I 2012 er det helga fredag 28. september til søndag 30. september vi er på hytta.

Den samme bloggen brukte vi også i 2011, og du finner alle lister og runder fra i fjor her også.

Kristiansund på bussen

Reise og overnattingPosted by Tore Fri, September 28, 2012 18:16:18
Alle fra Kristiansund er på Timesekspressen på vei til Moa som skal være med her. Det er bare Espen vi mangler. Han har blitt syk og kan dessverre ikke bli med. Og det etter et kjempegodt parti i høstturneringa i går, der han sto likt med Øyvind G. Mikalsen til langt uti sluttspillet. smiley
Stian og Mads blir kjørt nedover, og dem treffer vi seinere.

Roger mangler vi også, men han sitter på Gardermoen og venter på flyet som skal sende ham til Vigra.

På Moa står både Jan Erik, Helge Storeide og Bjørn N. Dybvik for å kjøre oss de 10 minuttene bort til, og opp til, hytta.
Når vi kommer til hytta i kveld får vi hjemmelagd pizza! smiley De steller godt med oss, ålesunderne, og det gjør de så mye, at vi bare er nødt til å legge inn minst en liten trimtur i løpet av helga.

Nå venter vi bare på ferga, for der er det gratis internett til alle. Sjakklubbens nett, som vi har med, tar bare 5 oppkoblinger samtidig, og det er alt for få, har jeg skjønt.